Hagelsteinweg kmo-units 11A

2860 Sint-Katelijne-Waver

Beschrijving

Uw onderneming verdient een solide basis, en daarvoor presenteren wij met trots deze aankomende KMO-units in Sint-Katelijne-Waver. Gelegen in de dynamische KMO-zone Dreefvelden, biedt deze locatie niet alleen directe toegang tot de R6 (ring rond Mechelen), maar ook een strategische verbinding met de aangrenzende veilingzone.

Waar vroeger milieubelastende bedrijven stonden, is nu een milieuvriendelijke KMO-zone ontstaan. De visie is gericht op het ondersteunen van lokale en ambachtelijke bedrijven, waardoor deze ontwikkeling de perfecte plek wordt voor uw onderneming om te gedijen.

Waarom kiezen voor deze KMO-Units:

  1. Uitstekende Bereikbaarheid: De directe toegang tot de R6 maakt het eenvoudig voor u en uw klanten om de locatie te bereiken.

  2. Veelzijdigheid: Met 3 units beschikbaar, bieden wij ruimte op maat voor diverse ondernemingen.

  3. Duurzaamheid: Streven ernaar om een groene en duurzame omgeving te creëren, waar uw bedrijf kan floreren met respect voor het milieu.

  4. Lokale Focus: De herontwikkeling van voormalige industriegebieden benadrukt de inzet voor lokale economieën en gemeenschappen.

  5. Toekomstgericht: Uw bedrijf evolueert, en onze KMO-units zijn ontworpen met het oog op de toekomst, met moderne faciliteiten en flexibele indelingen.

Wacht niet langer! Ontdek de mogelijkheden die deze nieuwbouw KMO-ontwikkeling te bieden heeft en geef uw bedrijf de ruimte om te groeien in een stimulerende omgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en reserveer uw plek in de toekomst van ondernemen!

 

 

Kaart



Te koop

Naam Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Unit: 01 magazijn 564 m² op aanvraag
Unit: 02 magazijn 777 m² op aanvraag
Unit: 03 magazijn 618 m² op aanvraag

Contacteer Imed


In de buurt