Lier, Hagenbroeksesteenweg 171C

Industrieel gebouw gelegen op de ring van Lier met goede visibiliteit en gelegen in de industriezone voor milieubelastende activiteiten.

Zaventem, Hector Henneaulaan 101-103

Twee naast elkaar gelegen en onderling gekoppelde moderne kantoorgebouwen met een totaal beschikbare oppervlakte van 1.400 m². Gelegen vlakbij het centrum van Zaventem ...

Lint, Lerenveld 23

Magazijn gelegen in KMO-zone tussen Lint en Lier, gekend als KMO zone Lerenveld. Het terrein heeft een oppervlakte van 5.000 m² en een bebouwde oppervlakte van 2.270 ...

Mechelen, Oude Brusselsestraat 7

Functionele kantoorruimten in een een statig kantoorgebouw. Gelegen nabij het Kardinaal Mercierplein op wandelafstand van het station van Mechelen.

Recent toegevoegd

Heist-op-den-berg

Liersesteenweg 101

Bedrijfsgebouw met woonst en aanhorigheden gelegen aan een drukke verbindingsbaan tussen Heist-op-den-Berg en Aarschot. Terrein met een opp van 56,86 aren. Dit bedrijf ...
te koop
Terrein 5686m2
Commerciële handelsruimte 1297m2
Magazijn 900m2
Residentieel 175m2

bekijk pand

Antwerpen

Wilmarsdonksteenweg 31

Kantoorruimte op het gelijkvloers met parking.
te huur
Kantoor 120m2

bekijk pand

Sint-niklaas

nieuwstraat 2

Volledig ingericht en bemeubeld horecapand gelegen in het gezelligste winkelstraatje van het centrum.
te huur
Toonzaal 120m2

bekijk pand

Sint-niklaas

Mercatorstraat 69

Instapklaar winkelpand op een commercieel aantrekkelijke ligging op wandelafstand van de vernieuwde Stationsstraat.
te huur
Toonzaal 1m2

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Holsbeek

De Vunt 9

Vlakbij aansluiting van E314 en op 15 minuten van de internationale luchthaven Brussel - Zaventem. Op 3 kilometer van Leuven-centrum.
te huur
Kantoor 600m2
Magazijn 150m2

bekijk pand

Karen Van Vaerenberg (Hansteen )

Karen Van Vaerenberg (Hansteen )

29-12-2014

Sedert twee jaar werkt Hansteen samen met DGI als makelaar. Wanneer DGI een kandidaat – huurder introduceert, kunnen wij als eigenaar er van uitgaan dat het om een solvabele partij gaat die oprecht geïnteresseerd is in het huren van een kantoor- of opslagruimte. Met dank aan DGI engageerde een internationale organisatie zich afgelopen zomer om zich voor lange termijn te vestigen in één van onze gebouwen. Ook het jaar voordien konden wij een internationale speler overtuigen om zich langjarig in een van onze gebouwen te huisvesten. Volgens ons vindt de kracht van DGI zich in hun aanwezigheid. Ten allen tijden en overal zijn zij aanwezig. Zowel virtueel hebben zij doorheen de jaren een stevige positie ingenomen alsook fysiek wanneer men door de straten van Mechelen, Sint-Katelijne-Waver of Heist-op-den-Berg rijdt. Overal zie je hun blauw-witte borden schitteren. Maar bovenal is hun kracht het resultaat van de jarenlange toewijding en overgave aan de sector, een pluim die ze dubbel en dik verdienen.

Laatste realisaties

Mechelen

Antwerpsesteenweg 106

300 m² kantoren gelegen rechtover industriezone Mechelen-Noord langsheen Antwerpsesteenweg, tussen de op-en afrittencomplex van de E19 Mechelen-Noord en van E19 ...
Kantoor 300m2
Magazijn 40m2

MECHELEN

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

SINT-NIKLAAS

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

NEWYEAR@Voka LON Mechelen

2015-01-15 14:43:42

Het nieuwe jaar werd gisteren op NEWYEAR@Voka LON Mechelen in stijl ingezet. Met bijzondere speeches, livemuziek en een exquis diner maakten we er samen een geweldige avond van. Herbeleef de avond bij het bekijken van het sfeerverslag.

-------------

 

Door Leen De Moor op 14 januari 2015 

Fotoreportage NewYear@Voka Mechelen

Ruim achthonderd ondernemers kwamen woensdagavond samen in het Mechelse Congres- en erfgoedcentrum Lamot voor het nieuwjaarsevent NewYear@Voka van het Lokaal Ondernemersnetwerk Mechelen.

Lokaal voorzitter Marina De Groof gaf de aanwezige ondernemers enkele tendensen mee waar ze in 2015 zeker rekening mee moeten houden. “We moeten samen waken over het verbeteren van de concurrentiepositie van onze bedrijven. Er is zeker een grote nood aan ondernemende mensen, mensen die een passie hebben voor hetgeen ze doen.”

 

De lokale afdeling Mechelen focust ook op het positieve ondernemerschap in de regio. “Vanuit Voka – Kamer van Koophandel Mechelen vragen wij aan de beleidsmakers om een klimaat te creëren waarin het goed is om te ondernemen. Ondernemerschap schept welvaart en jobs”, zegt Marina De Groof. “De ligging van onze regio, midden in de Vlaamse Ruit, is een grote troef om nieuwe bedrijfsactiviteiten aan te trekken. Er is nog plaats om te ondernemen, onder meer in de stationsomgeving en de toekomstige ontwikkeling van Veiling-Zuid.”

Nadien gingen de aanwezigen aan het netwerken tijdens een walking dinner, met live muziek van BePop. Rond 22 uur ging de afterparty van start. Was u er ook bij? Kijk dan snel hieronder of onze fotograaf Joris Herregods u ook op de foto zette.Fotoreportage NewYear@Voka Mechelen

 

Den Dok
In-Sint-Niklaas