Kessel lo, Martelarenlaan 8

Kop van Kessel-Lo is het ambitieuze project gelegen aan het Station van Leuven langs de Martelarenlaan in Kessel-Lo.

Onze-lieve-vrouw-waver, Bosstraat 40

Modern design kantoorgebouw gelegen te O.L.Vrouw-Waver, deelgemeente van Sint-Katelijne-Waver met een bebouwde oppervlakte van 165 m² op een terrein van 558 m². Nabij ...

Geel, Klaus Michael Kuehnelaan 0

Nieuwbouwmagazijn te Geel

Aartselaar, Industrieweg 10

Magazijn met kantoor gelegen in industriepark achter de toren van Shurgard, langs de A12. Ideaal voor een KMO-er die strategisch wil liggen tussen Antwerpen en Brussel.

Recent toegevoegd

Lier

Mallekotstraat 83

225 m² kantoren gelegen op de ring van Lier. Grote zichtbaarheid.
te huur
Kantoor 75 - 225m2

bekijk pand

Lubbeek

Ambachtenstraat 4

Logistiek gebouw gelegen in de ambachtelijke zone te Lubbeek. Een ontwikkeling van Interleuven. Deze zone is gelegen langs de Staatsbaan tss Leuven en het gouden ...
optie
te koop
Terrein 5729m2
Magazijn 1397m2
Kantoor 295m2
Residentieel 95m2
Sanitair 78m2

bekijk pand

Mechelen

Eikestraat 62

Kantoren gelegen op 1ste verdieping boven de showroom van Thiry Paints.
optie
te huur
Kantoor 225m2

bekijk pand

Zemst

Brusselsesteenweg 44

Een commercieel bedrijfsgebouw gelegen op een terrein op de invalsweg tussen Mechelen en Zemst. Het terrein heeft een oppervlakte van 998 m².
te koop
Terrein 998m2
Commerciële handelsruimte 500m2

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Herent

Brusselsesteenweg 6

Kleine magazijnen/atelier/werkplaatsen in combinatie met kantoren gelegen op de drukke verbindingsbaan Leuven - Brussel op grondgebied Herent. Zeer flexibel.
te huur
Kantoor 500m2
Magazijn 300m2

bekijk pand

Testimonials

Jan Scheirs (VSE)

06-01-2015
Jan Scheirs (VSE)

Beste lezer, Onderscheiding met vlag en wimpel in betrokkenheid, kennis en integriteit! Vanaf dag 1 stond DGI ons bij in het geven van nuttig en duidelijk advies, omtrent hoe een gebouw op te trekken en in te richten. Eens onze constructie neergepoot en er uiteraard verhuurd kon worden, bracht DGI na grondig overleg met VSE en géén vraag teveel, ons in contact enkel met de geschikte huurders. Geen sinecure aangezien huurder en verhuurder elk hun eigen planning, eisen en prioriteitenlijst hebben. Consensus bereikt qua prijs en looptijd met een huurder, DGI werkte het contractuele van A tot Z integer verder af. Dit heeft ons veel tijd en energie bespaard! Geen stoïcijns gedoe bij DGI, slag om slinger hebben wij tijdens het ganse proces betrokkenheid gevoeld en deze als zeer positief ervaren. Marina We love You! Vriendelijke groet, Een tevreden gebruiker van uw service(s) Jan scheirs Zaakvoerder VSE

Laatste realisaties

Mechelen

Leopoldstraat 113B

In het centrum van Mechelen bevindt zich dit schitterend kantoorgebouw, van oorsprong een herenhuis uit de 19de eeuw. Gelegen rechtover station van Mechelen en vlakbij ...
Kantoor 270m2
Parking 7 pl.

Mechelen

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

Sint-Niklaas

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

NEWYEAR@Voka LON Mechelen

2015-01-15 14:43:42

Het nieuwe jaar werd gisteren op NEWYEAR@Voka LON Mechelen in stijl ingezet. Met bijzondere speeches, livemuziek en een exquis diner maakten we er samen een geweldige avond van. Herbeleef de avond bij het bekijken van het sfeerverslag.

-------------

 

Door Leen De Moor op 14 januari 2015 

Fotoreportage NewYear@Voka Mechelen

Ruim achthonderd ondernemers kwamen woensdagavond samen in het Mechelse Congres- en erfgoedcentrum Lamot voor het nieuwjaarsevent NewYear@Voka van het Lokaal Ondernemersnetwerk Mechelen.

Lokaal voorzitter Marina De Groof gaf de aanwezige ondernemers enkele tendensen mee waar ze in 2015 zeker rekening mee moeten houden. “We moeten samen waken over het verbeteren van de concurrentiepositie van onze bedrijven. Er is zeker een grote nood aan ondernemende mensen, mensen die een passie hebben voor hetgeen ze doen.”

 

De lokale afdeling Mechelen focust ook op het positieve ondernemerschap in de regio. “Vanuit Voka – Kamer van Koophandel Mechelen vragen wij aan de beleidsmakers om een klimaat te creëren waarin het goed is om te ondernemen. Ondernemerschap schept welvaart en jobs”, zegt Marina De Groof. “De ligging van onze regio, midden in de Vlaamse Ruit, is een grote troef om nieuwe bedrijfsactiviteiten aan te trekken. Er is nog plaats om te ondernemen, onder meer in de stationsomgeving en de toekomstige ontwikkeling van Veiling-Zuid.”

Nadien gingen de aanwezigen aan het netwerken tijdens een walking dinner, met live muziek van BePop. Rond 22 uur ging de afterparty van start. Was u er ook bij? Kijk dan snel hieronder of onze fotograaf Joris Herregods u ook op de foto zette.Fotoreportage NewYear@Voka Mechelen

 

Den Dok
In-Sint-Niklaas