Recent toegevoegd

Mechelen

Blarenberglaan 4

Exclusieve kantoren gelegen aan de afrit van Mechelen-Noord en zichtbaar vanop de E19.
te huur
Kantoor 100 - 650m2
Terras 121m2
Parking 12 pl.

bekijk pand

Willebroek

Molenweg 94

Kantoorruimte gelegen in KMO-zone van Blaasveld (Willebroek) aan het kanaal. Gemakkelijk bereikbaar via N16 en A12.
te huur
Kantoor 216m2
Parking 4 pl.

bekijk pand

Meerhout

Nikelaan 1

te huur
Magazijn 23000m2

bekijk pand

Vilvoorde

Willem Elsschotstraat 5

te huur
Magazijn 214 - 1909m2
Kantoor 156 - 313m2

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Turnhout

Everdongenlaan 23

Kantoren en magazijn vlakbij E34.
te huur
Magazijn 5471m2
Kantoor 2452m2
Terrein 2004m2

bekijk pand

Laatste realisaties

Mechelen

Maanstraat 7D

Gelegen in een nieuw KMO-park, voormalige Bonduelle-site, gelegen op 2 min van de oprit R6 (gewestweg) met rechtstreekse ontsluiting naar de E19 Mechelen-Noord.
Terrein 1737m2
Kantoor 694m2
Magazijn 126m2
Parking 6 pl.

MECHELEN

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

SINT-NIKLAAS

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

Start afbraakwerken oude Bonduelle site

2014-10-06 16:05:12

Tervia’s, een projectontwikkelaar uit Westmeerbeek, start met de afbraakwerken van de oude conservenfabriek van Bonduelle te Westmeerbeek. Geert Daems, burgemeester van Hulshout, zet de sloophamer in de oude fabrieksgebouwen. Dit is de eerste stap voor de nieuwe toekomst van de site. 

Onder de naam La Corbeille, genoemd naar de voormalige conservenproducent dewelke in 2008 werd overgenomen door Bonduelle, zal het KMO-, industrie en retailproject gerealiseerd worden.

“Het is een mooi en groot terrein dat een nieuwe toekomst verdient. Het zomaar laten verwaarlozen en geen nieuwe bestemming geven, zou niet verantwoord zijn. Bovendien wordt de site met het nodige groen aangelegd en wordt de achterliggende Netevallei gevrijwaard”, aldus de Burgemeester van Hulshout.
Tervia’s heeft een sloopvergunning bekomen van de Vlaamse overheid om de site terug te kunnen ontwikkelen. Momenteel loopt er via de gemeente ook een Ruimtelijk UitvoeringsPlan (RUP) om op de site een economisch en sociaal verantwoorde mix te kunnen realiseren van KMO, industrie en retail.

De KMO-zone omvat een nieuwbouwproject alsook een deel van de oorspronkelijk fabrieksgebouwen die behouden blijven. Ze zijn in goede staat en zullen na de nodige renovatie worden opgedeeld in aparte KMO-units. In 2015 zullen er KMO-units opgeleverd worden met een oppervlakte tussen 100m² en 10.000m².

Johan Van Loo (zaakvoerder Tervia’s): “Met deze units spreken we zowel grote als kleine bedrijven aan. Bovendien zorgt de site ook voor een goed alternatief voor zonevreemde bedrijven uit Hulshout en de omliggende gemeenten. De KMO-units kunnen dienen als productiegebouwen, kantoorruimtes en dit al dan niet in combinatie met opslagmagazijnen.”

Vooraan de site wordt de retailzone voorzien. Er zal zich onder andere een grote supermarkt vestigen. De realisatie van deze retailzone wordt in 2de fase afgewerkt en is voorzien in 2016.

Geert Daems (burgemeester Hulshout): “De ontwikkeling van de site is positief voor onze gemeente. Een jonge investeerder die, in samenwerking met het gemeentebestuur, hier een mooi project wil realiseren dat ten goede komt van de gemeente. Het zal de tewerkstelling bevorderen en bovendien investeringskansen geven aan andere bedrijven.”
www.lacorbeille.info

Den Dok
In-Sint-Niklaas