Puurs, Schoonmansveld 28

Een modern logistiek gebouw, gelegen tussen Antwerpen en Brussel.

Tongeren, Prinsenweg 0

Nog te bouwen KMO-park gelegen in Businesspark Prinsen te Tongeren.

Mechelen, Schalienhoevedreef 20 A

Gelegen in Mechelen Noord en bereikbaar via een directe afrit van de E19. De campus is vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. Hoogstaande afwerking : airconditioning, ...

Edegem, Prins Boudewijnlaan 43

Gelijkvloerse kantoren met parking gelegen in een groene omgeving aan de Prins Boudewijnlaan te Edegem en vlakbij de op-en afritten Wilrijk en Kontich van de E19 ...

Recent toegevoegd

Heist-op-den-berg

Cederstraat 18A

Nieuwbouw met kantoren op de eerste verdieping en werkplaats-labo op de gelijkvloers. Achteraan ruime parking. Midden centrum Heist-op-den-Berg Bouwjaar: 2007
te huur
Kantoor 352m2
Magazijn 200m2

bekijk pand

Aartselaar

Industrieweg 1

Nieuwbouw kantoorgebouw met magazijn/werkplaats en ondergrondse parking gelegen op het industrieterrein te Aartselaar nabij A12. Het terrein heeft een oppervlakte van 20 ...
te huur / te koop

Te huur

Kantoor 1263m2
Magazijn 380m2
Interne parking 24 pl.
Externe parking 10 pl.

Te koop

Terrein 2000m2
Kantoor 1343m2
Kelder 900m2
Magazijn 380m2
Interne parking 24 pl.

bekijk pand

Hulshout

Industriepark 22

Bedrijfsgebouw gelegen in industriezone van Hulshout. Het terrein heeft een oppervlakte van 1.300 m²
optie
te huur / te koop

Te huur

Kantoor 110m2

Te koop

Terrein 1300m2
Buitenopslag 700m2
Magazijn 270m2

bekijk pand

Gent

Elfjulistraat 39-51

Het complex Groeninghe is gelegen in een groene en rustige omgeving op een terreinoppervlakte van 1 ha 10 a aan de rand van de stad Gent (omgeving UZ).
te huur
Kantoor 1743m2
Parking 38 pl.

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Mechelen

Bruul 15-21

Multifunctionele ruimte voor loftkantoren in hartje van Mechelen. Gelegen boven winkel op eerste verdieping.
te huur
Kantoor 516m2
Archief / stock 322m2

bekijk pand

Laatste realisaties

Mechelen

Motstraat 54

3.408 m² magazijnruimte gelegen in industriezone Mechelen-Ragheno Park, tussen Leuvensesteenweg en Leuvense Vaart vlakbij oprit Mechelen-Zuid E19. 2 sectionale poorten.
Magazijn 5158m2

Mechelen

Oude Liersebaan 148

Bouwgrond voor twee woningen van 4m95 en een terreindiepte van 25 m. Geen kosten overname muur.
Terrein (optie) 250m2

MECHELEN

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

SINT-NIKLAAS

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

Start afbraakwerken oude Bonduelle site

2014-10-06 16:05:12

Tervia’s, een projectontwikkelaar uit Westmeerbeek, start met de afbraakwerken van de oude conservenfabriek van Bonduelle te Westmeerbeek. Geert Daems, burgemeester van Hulshout, zet de sloophamer in de oude fabrieksgebouwen. Dit is de eerste stap voor de nieuwe toekomst van de site. 

Onder de naam La Corbeille, genoemd naar de voormalige conservenproducent dewelke in 2008 werd overgenomen door Bonduelle, zal het KMO-, industrie en retailproject gerealiseerd worden.

“Het is een mooi en groot terrein dat een nieuwe toekomst verdient. Het zomaar laten verwaarlozen en geen nieuwe bestemming geven, zou niet verantwoord zijn. Bovendien wordt de site met het nodige groen aangelegd en wordt de achterliggende Netevallei gevrijwaard”, aldus de Burgemeester van Hulshout.
Tervia’s heeft een sloopvergunning bekomen van de Vlaamse overheid om de site terug te kunnen ontwikkelen. Momenteel loopt er via de gemeente ook een Ruimtelijk UitvoeringsPlan (RUP) om op de site een economisch en sociaal verantwoorde mix te kunnen realiseren van KMO, industrie en retail.

De KMO-zone omvat een nieuwbouwproject alsook een deel van de oorspronkelijk fabrieksgebouwen die behouden blijven. Ze zijn in goede staat en zullen na de nodige renovatie worden opgedeeld in aparte KMO-units. In 2015 zullen er KMO-units opgeleverd worden met een oppervlakte tussen 100m² en 10.000m².

Johan Van Loo (zaakvoerder Tervia’s): “Met deze units spreken we zowel grote als kleine bedrijven aan. Bovendien zorgt de site ook voor een goed alternatief voor zonevreemde bedrijven uit Hulshout en de omliggende gemeenten. De KMO-units kunnen dienen als productiegebouwen, kantoorruimtes en dit al dan niet in combinatie met opslagmagazijnen.”

Vooraan de site wordt de retailzone voorzien. Er zal zich onder andere een grote supermarkt vestigen. De realisatie van deze retailzone wordt in 2de fase afgewerkt en is voorzien in 2016.

Geert Daems (burgemeester Hulshout): “De ontwikkeling van de site is positief voor onze gemeente. Een jonge investeerder die, in samenwerking met het gemeentebestuur, hier een mooi project wil realiseren dat ten goede komt van de gemeente. Het zal de tewerkstelling bevorderen en bovendien investeringskansen geven aan andere bedrijven.”
www.lacorbeille.info

Den Dok
In-Sint-Niklaas