Sint-katelijne-waver, Liersesteenweg 248

Multifunctionele villa voor combinatie werk-wonen of voor een kantoor die iets anders willen. Gelegen nabij oprit R6 richting E19 Mechelen-Noord

Willebroek, Molenweg 94

Kantoorruimte gelegen in KMO-zone van Blaasveld (Willebroek) aan het kanaal. Gemakkelijk bereikbaar via N16 en A12.

Schaarbeek, Auguste Reyerslaan 70

De Silver Building is een kantorencomplex van ± 24.500 m² kantoren, 1190m² archieven en 476 parkeerplaatsen opgericht in 2000-2001 (architect Assar).

Meer, Europastraat 30

Gelegen in de Transportzone, langs de autosnelweg Antwerpen- Breda - Rotterdam

Recent toegevoegd

Antwerpen

Keizerstraat 7,5,15

Magnifieke stadswoning, heden gebruikt als school.
te koop
Kantoor 3957m2
Terrein 1854m2
Parking 32 pl.

bekijk pand

Heist-op-den-berg

Industriepark A 35

Kantoorruimte van 187 m² gelegen rechtover Sentipharm in het industrieterrein van Heist-op-den-Berg.
te huur
Kantoor 196m2
Parking 3 pl.

bekijk pand

Machelen

Brucargo 738/2

Bedrijfsgebouw gelegen in een volledig beveiligde site in een Cargo zone van Brussels Airport.
te huur
Magazijn 4200m2
Kantoor 500m2

bekijk pand

Hoeilaart

Terhulpsesteenweg 6D

Prestigieus, modern kantoorgebouw gelegen in de nabijheid van de autosnelweg E 411 en vlakbij het station van Groenendal. Gelegen in een bosrijke omgeving.
te huur
Kantoor 487m2

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Aartselaar

Industrieweg 10

Magazijn met kantoor gelegen in industriepark achter de toren van Shurgard, langs de A12. Ideaal voor een KMO-er die strategisch wil liggen tussen Antwerpen en Brussel.
te koop
Terrein 999m2
Magazijn 300m2
Kantoor 100m2

bekijk pand

Testemonials

Karen Van Vaerenberg (Hansteen )

29-12-2014
Karen Van Vaerenberg (Hansteen )

Sedert twee jaar werkt Hansteen samen met DGI als makelaar. Wanneer DGI een kandidaat – huurder introduceert, kunnen wij als eigenaar er van uitgaan dat het om een solvabele partij gaat die oprecht geïnteresseerd is in het huren van een kantoor- of opslagruimte. Met dank aan DGI engageerde een internationale organisatie zich afgelopen zomer om zich voor lange termijn te vestigen in één van onze gebouwen. Ook het jaar voordien konden wij een internationale speler overtuigen om zich langjarig in een van onze gebouwen te huisvesten. Volgens ons vindt de kracht van DGI zich in hun aanwezigheid. Ten allen tijden en overal zijn zij aanwezig. Zowel virtueel hebben zij doorheen de jaren een stevige positie ingenomen alsook fysiek wanneer men door de straten van Mechelen, Sint-Katelijne-Waver of Heist-op-den-Berg rijdt. Overal zie je hun blauw-witte borden schitteren. Maar bovenal is hun kracht het resultaat van de jarenlange toewijding en overgave aan de sector, een pluim die ze dubbel en dik verdienen.

Laatste realisaties

Mechelen

Steenhoevestraat 4

Bedrijfsgebouw bestaande uit 382 m² kantoren met 277 m² magazijn, gelegen in Mechelen-Noord op een terrein van 3.000 m². Uitbreiding mogelijk op dit perceel.
Terrein (optie) 3000m2
Kantoor (optie) 381m2
Magazijn (optie) 277m2
Duplex verdieping of 1/2 hoogte (optie) 125m2

Mechelen

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

Sint-Niklaas

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

NEWYEAR@Voka LON Mechelen

2015-01-15 14:43:42

Het nieuwe jaar werd gisteren op NEWYEAR@Voka LON Mechelen in stijl ingezet. Met bijzondere speeches, livemuziek en een exquis diner maakten we er samen een geweldige avond van. Herbeleef de avond bij het bekijken van het sfeerverslag.

-------------

 

Door Leen De Moor op 14 januari 2015 

Fotoreportage NewYear@Voka Mechelen

Ruim achthonderd ondernemers kwamen woensdagavond samen in het Mechelse Congres- en erfgoedcentrum Lamot voor het nieuwjaarsevent NewYear@Voka van het Lokaal Ondernemersnetwerk Mechelen.

Lokaal voorzitter Marina De Groof gaf de aanwezige ondernemers enkele tendensen mee waar ze in 2015 zeker rekening mee moeten houden. “We moeten samen waken over het verbeteren van de concurrentiepositie van onze bedrijven. Er is zeker een grote nood aan ondernemende mensen, mensen die een passie hebben voor hetgeen ze doen.”

 

De lokale afdeling Mechelen focust ook op het positieve ondernemerschap in de regio. “Vanuit Voka – Kamer van Koophandel Mechelen vragen wij aan de beleidsmakers om een klimaat te creëren waarin het goed is om te ondernemen. Ondernemerschap schept welvaart en jobs”, zegt Marina De Groof. “De ligging van onze regio, midden in de Vlaamse Ruit, is een grote troef om nieuwe bedrijfsactiviteiten aan te trekken. Er is nog plaats om te ondernemen, onder meer in de stationsomgeving en de toekomstige ontwikkeling van Veiling-Zuid.”

Nadien gingen de aanwezigen aan het netwerken tijdens een walking dinner, met live muziek van BePop. Rond 22 uur ging de afterparty van start. Was u er ook bij? Kijk dan snel hieronder of onze fotograaf Joris Herregods u ook op de foto zette.Fotoreportage NewYear@Voka Mechelen

 

Den Dok
In-Sint-Niklaas