Mechelen, Bautersemstraat 68A

Nieuwbouw kantoor in primeur gelegen achter de stationsomgeving van Mechelen. Ontwerp aan de hand van toparchitect Stephane Beel.

Mechelen, Bruul 15-21

Multifunctionele ruimte voor loftkantoren in hartje van Mechelen. Gelegen boven winkel op eerste verdieping.

Lier, Duwijckstraat 17

Modern en representatief kantorengebouw gelegen tussen Antwerpen en Lier in een rustige omgeving. Verhuringen via een ter beschikking stelling overeenkomst. Goede ...

Mechelen, Egide Walschaertsstraat 15

Magazijnruimte met kantoren gelegen te Mechelen-Zuid, E. Walschaertstraat 15

Recent toegevoegd

Wommelgem

Uilenbaan 90

KMO-unit gelegen op een zichtlocatie langs de E313, op 1km van “rond punt” van Wommelgem.
te huur
Magazijn 457 m²
Parking 2 pl

bekijk pand

Rumst

Bussestraat 44

Gelijkvloerse kantoor-handelsruimte op as Antwerpen - Mechelen, aan de oprit Rumst E19.
te huur
Buitenopslag 200 m²
Multifunctionele ruimte 100 m²

bekijk pand

Heffen

Gentsesteenweg 171

Baanwinkel met parking gelegen op de N16. Gelegen in de tweede lijn, achter de AVEVE winkel.
te huur
Toonzaal 867 m²
Magazijn 148 m²
Sociale ruimte 42 m²
Hal / inkom 15 m²

bekijk pand

Heist-op-den-berg

Liersesteenweg 101

Bedrijfsgebouw met woonst en aanhorigheden gelegen aan een drukke verbindingsbaan tussen Heist-o/d-Berg en Aarschot. Terrein met een oppervlakte van 56,86 aren. Dit ...
optie
te koop
Terrein 5686 m²
Commerciële handelsruimte 1297 m²
Magazijn 900 m²
Residentieel 175 m²

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Bonheiden

Gestelhoflei 16

8 universele KMO units van 285 m² gelegen te Bonheiden
te koop
Magazijn (optie) 285 m²
Parking (optie) 3 pl

bekijk pand

Testimonials

Beja Van Dyck (PEEVER NV )

05-10-2015
Beja Van Dyck (PEEVER NV )

Ik wil jullie van harte danken voor de geweldige samenwerking. Vanaf het eerste contact versterkte jullie positieve attitude en kennis mijn vertrouwen in het vinden van een gepaste huurder voor ons pand. Dat het jullie dan ook gelukt is verbaast mij niet! Nog veel succes, Beja Van Dyck

Laatste realisaties

Sint-katelijne-waver

Fortsesteenweg 56

Nieuwbouw logistiek gebouw met laad- en loskaden aan de rand van de veilingzone nabij R6 oprit Mechelen-Noord E19. Magazijn met frigo's en kantoren. Bouwjaar 2006.
Terrein 8295 m²
Magazijn 2450 m²
Magazijn 2450 m²
Kantoor 850 m²
Kantoor 850 m²
Archief / stock 800 m²
Archief / stock 800 m²

Mechelen

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

Sint-Niklaas

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

DGI vergroot haar actieterrein.

2015-09-01 17:50:42

Wij verruimen ons werkveld

Als dienstverlener in bedrijfsvastgoed verruimen wij onze activiteiten naar heel Vlaanderen.

Met De Groof Immobiliën gaan we DGI steviger verankeren in de markt van het bedrijfsvastgoed.

Vanuit onze 2 kantoren in Sint-Katelijne-Waver en Geel gaan we als  dienstverlener onze activiteiten verruimen naar heel Vlaanderen. Daartoe werd DGI als vennootschap uitgebreid met enkele nieuwe mensen die met hun expertise en jarenlange ervaring deze ambities mee zullen waarmaken.

In onze aanpak blijft de opdrachtgever centraal staan: die zit online mee in de cockpit van alle ondernomen acties voor zijn gebouw. Wij bewandelen dan ook doelbewust het pad van de innovatie in de vastgoedwereld.

Marina De Groof richtte in 1997 de firma DGI op. Van bij de start lag de focus duidelijk op de markt van het bedrijfsvastgoed.

Door het groeiend aantal professionele klanten verhuisde DGI in 2006 naar een nieuwe locatie: Het Hooghuis in Sint-Katelijne-Waver, vlakbij de oprit van de E19 in Mechelen-Noord.

Aan dit historische, geklasseerde gebouw werd een moderne nieuwbouw opgetrokken. Beide delen samen vormen de hoofdzetel van DGI.
 
 
“De combinatie van het oude gedeelte met de moderne uitbouw staat symbolisch voor de weg die DGI inslaat. We willen meer zijn dan een goede regionale makelaar. We willen groeien en een belangrijke speler zijn in Vlaanderen met ook internationale contacten.

Daarbij werkt het gewone businessmodel van de klassieke vastgoedmakelaar al lang niet meer. Het komt er nu op aan vraag en aanbod echt samen te brengen. Het vinden van de juiste partijen én een waardige, langdurige invulling van geschikte bedrijfsruimten, daar gaat het vandaag om”, legt Marina De Groof uit.
 
Om het actieterrein aanzienlijk te vergroten, stapten 3 nieuwe vennoten mee aan boord. Luc Kiebooms bouwde zijn expertise vooral op in het Antwerpse en de ruime regio daaromheen. De ervaring van Kurt Bomhals situeert zich voornamelijk in de Kempen. Carl Mariën is specialist in het beheer van bedrijfsvastgoed. Naast dit trio, gecumuleerd meer dan 50 jaar ervaring op de teller, was Marina De Groof tot nu toe vooral actief in de regio Mechelen, Leuven en Vlaams-Brabant.

DGI Beheer
als autonome afdeling


DGI Beheer is een volwaardige poot binnen de globale structuur van DGI. Deze zelfstandige entiteit legt zich toe op het beheer van bedrijfsgebouwen en wordt aangestuurd door Carl Mariën en Kurt Bomhals.

Dit is een rechtstreeks gevolg van de overname van Vilicus Pro dat hiermee in feite een doorstart maakt met dezelfde klanten. DGI Beheer is een autonome afdeling en werkt ondersteunend aan de makelaardij.
Marina De Groof: “De groei van DGI willen we op verschillende manieren realiseren. Met onze geografische schaalvergroting gaan we in de diepte. Maar we willen ook in de breedte evolueren.

Naast de zuivere makelaardij bieden we daarom ook andere diensten aan. Ik denk daarbij aan schattingen en het beheer van beleggingsvastgoed voor corporate clients. Onderlinge wisselwerking is mogelijk dankzij de uitgebreide expertise en ervaring van de 4 vennoten.”
Innovatie in de vastgoedwereld
 
Wij zien het als onze missie om klanten kwaliteitsvol te begeleiden in hun zoektocht naar oplossingen van bedrijfshuisvesting en bedrijfsinvesteringen. Om dat waar te maken, investeerde we de voorbije jaren fors in IT-ondersteuning binnen ons kantoor. We hebben een eigen IT-dienst in huis, die instaat voor de eigen programmering en de service. Wij geloven in de volledige digitalisering van de makelaardij en ging daarom tot enorme investeringen over. We zijn er allemaal op gericht om al onze klanten beter te ondersteunen.
“Dankzij onze sterke digitalisering kan de klant de inspanningen van DGI als makelaar en onze dienstverlening van a tot z monitoren. Die online-opvolging door de opdrachtgever gebeurt 24 u./24 u. en 7 d./7d. Dat is uniek in de makelaardij. Wat we van logistieke processen verwachten dat die van begin tot einde in realtime opgevolgd kunnen worden, passen we nu ook toe op onze eigen activiteiten”, onderlijnt Marina De Groof.
“Door alle processen efficiënt en transparant te organiseren, weten onze klanten op elk moment wat we op welke manier en wanneer ondernomen hebben. Dat spoort ons aan om altijd creatief te werken. We zien onze opdrachtgevers als partners. Ze zitten mee in de cockpit. We gaan met hen in alles een open partnership aan. Resultaatgericht werken, dat is wat voor ons telt. 
 

We willen niet de grootste, maar wel de beste zijn in onze sector.”

Luc Kiebooms
M 0477 78 66 60
luc.kiebooms@dgi.immo

 

Kurt Bomhals
M 0475 48 00 11
kurt.bomhals@dgi.immo

 

Marina De Groof, MRICS
marina.degroof@dgi.immo

 

Carl Mariën
carl.marien@dgi.immo

 
DGI bvba


Mechelsesteenweg 200
2860 Sint-Katelijne-Waver
015 55 68 28

Den Dok
In-Sint-Niklaas