Kortrijk, Brugsesteenweg 253-255-257

Ring bedrijvenpark is een kantorencomplex gelegen te Kortrijk op het kruispunt Ringlaan-Brugsesteenweg, naast het Ring Shopping Center. Het stadscentrum van Kortrijk en ...

Niel, Galileilaan 18

Het Waterfront Researchpark is een uniek project waar in totaal 55 000 m² hoogwaardige kantoorruimte ontwikkeld wordt in een idyllische groene, rustige omgeving op de ...

Rumst, Catenbergstraat 0

+/- 20.000 m² magazijnruimte in Rumst

Leuven, Fonteinstraat 1a

Kantoren met parking gelegen in voormalige graansilo. De graansilo is gelegen in de meest trendy omgeving van Leuven aan de Mechelsestraat en de Vismarkt.

van

Marina

Carl

Luc

Kurt

Nathalie

Pascale

Tatiana

Mani

Recent toegevoegd

Puurs

Aspergevelden 3-5

Magazijnen met burelen gelegen midden in een woonzone en rechtover een sociale verkaveling te Puurs
te koop
Terrein 1159 m²
Magazijn 254 - 975 m²

bekijk pand

Gent

Elfjulistraat 39-51

Het complex Groeninghe is gelegen in een groene en rustige omgeving op een terreinoppervlakte van 1 ha 10 a aan de rand van de stad Gent (omgeving UZ).
te huur
Kantoor 572 m²
Archief / stock 294 m²
Externe parking 8 pl

bekijk pand

Waarloos

Herman De Nayerstraat 9E

Nieuwe KMO-unit gelegen in het 'Elzenbroek-park' te Waarloos (Kontich).
te koop
Kantoor 228 m²
Magazijn 114 m²

bekijk pand

Zaventem

Brixtonlaan 1F

Magazijnunit met kantoren gelegen langsheen de E40.
te huur
Magazijn 383 m²
Kantoor 71 m²
Parking 4 pl

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Willebroek

Schoondonkweg .

Nog te bouwen kantoor gelegen in MG Park De Hulst te Willebroek, langsheen de N16. Uitstekende bereikbaarheid via A12 - N16.
te huur / te koop

Te huur

Kantoor 2248 m²

Te koop

Kantoor 2248 m²

bekijk pand

Testimonials

Dhr. en Mvr. Peetroons (DMP nv )

22-12-2014
Dhr. en Mvr. Peetroons (DMP nv )

Vanaf de eerste kennismaking ging alles zeer vlot. DGI was erg betrokken met ons. Ze hebben onze ruimte in Kampenhout snel verhuurd. Wij zijn tevreden over hun professionele aanpak en hun opvolging van ons dossier. De website van DGI is een fantastische website, ons gebouw werd correct omschreven…. Hartelijk dank voor de overheerlijke “Mechelse Torentjes”, ze hebben goed gesmaakt !

Laatste realisaties

Sint-katelijne-waver

Drevendaal 13

Bedrijfsunit gelegen in de industriezone Drevendaal te Sint-Katelijne-Waver aan de afrit van E19 Mechelen-Noord, Heisbroekweg. De KMO-unit bestaat uit vooraan kantoren en ...
Magazijn (optie) 648 m²
Kantoor (optie) 432 m²
Archief / stock (optie) 216 m²

Mechelen

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

Sint-Niklaas

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

“ You can’t always get what you want…

2016-01-18 16:52:34

Was u er ook bij, vorige week dinsdag, 10 december omstreeks 19u30 te Mechelen, in de Lamotsite?
Dan was u ook getuige van de verwelkomingstoespraak die collega vennoot Marina ten beste heeft gegeven, vanuit haar rol als VOKA bestuurslid, nav de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
Een zeshonderdtal ondernemers en hun networkers, (lokale) politici, diplomaten en andere keur- & elitegasten vulden deze frappante doch eigentijdse zaal met geroezemoes totdat Marina met gefocuste blik in de camera keek en iedereen aanmaande tot (even toch) stilzwijgen; wat wonderwel lukte moet ik bekennen.  Inhoudelijk sterk (de minder fraaie elementen van 2015 passeerden ook de revue) gevarieerd en met een succesvolle wens naar éénieder sloot zij gevat haar woordje af om ‘the stage’ over te laten aan een ander sterk figuur, burgemeester Somers die in zijn gekende flamboyante stijl een perfecte ‘ambassadorial’ afstak over zijn stad..


Soit, het was gezellig, de sfeer zat goed en toen ik langs het water naar mijn auto wandelde, schoot volgende zin door mijn hoofd: “Well I saw her today at the reception, A glass of wine in her hand, I knew she would go meet her connection, At her feet was her footloose man..” de wat oudere lezers herkennen hierin misschien de eerste vers van deze Rolling Stones’ klassieker in de titel gestart…
Dit was Marina te voeten uit !


Ik van mijn kant, wens voor u allen onnoemelijk veel binnenpretjes, dit alles met een gezonde geest (alhoewel ..) in een gezond lijf natuurlijk. En mag het dit jaar allemaal een tikkeltje meer zijn en wat duurder aub?
Ik ben sinds 1991 een bevoorrechte getuige van de kmo markt, dit zowel op het (semi-) industrieel vlak als de kantoren; en wat blijkt, de huurprijzen (een perfecte barometer van het actueel economisch klimaat) hebben de laatste 25 jaar (!) geen echte stijging doorstaan, integendeel, als je abstractie maakt van indexatie is intrinsiek het huurprijsniveau zelfs gedaald.


De toenmalige 1.400 à 1.600 BF/m²/jaar voor het huren van een loods is intussen geswitcht naar een 35 à 40 €/m²/jaar.. met dat verschil dat intussen een kwarteeuw is overgegaan; dit is zorgwekkend als je weet dat intussen alle andere parameters wel stijgen. Zelfde parallel kan getrokken worden met de huurprijzen van de kantoorruimten: het toenmalige 2.500 à 4.000 BF/m²/jaar is ongewijzigd op vandaag in het Mechelse: lees het is echt niet moeilijk om bureelruimte tussen de 85 à 100 €/m²/jaar te huren.


Ik doe dan ook een warme oproep aan éénieder, die hier een rol in speelt: maak het aub een beetje duurder, dit genereert extra inkomsten, geeft broodnodige zuurstof of initiatiefzin om verder aan de weg te timmeren en onze sector spraakmakend te houden; gezien de lage rente vandaag is vastgoed een veilige haven wordt geproclameerd: awel hou die haven dan gezond door marktconforme prijzen te hanteren;

ja maar hoor ik al denken, als het vastgoed duurder wordt, dan gaat dit ten koste zijn van mijn operationele activiteiten, niet? Als vuistregel is mij geleerd door de haven- en logistieke gebruikers dat het vastgoed “an sich” (en dus geen rekening houdend met de vastgoed gerelateerde kosten, zoals daar zijn: OV, electra, onderhoud, verzekeringen enz.) varieert tussen de 3 en 12% van het totale kostenplaatje waar ondernemingen mee geconfronteerd worden..

Dus best OK me dunkt om hierop een grotere marge te nemen, zeker als je weet dat voor het leeuwendeel van de kmo’ers het vastgoed nadien een substantieel onderdeel uitmaakt van zijn/haar pensioen.
U merkt, duurder hoeft niet “slecht” of nefast te zijn, in deze case zelfs een hoopvol signaal dat de economie effectief aanslaat.
Dus laat me eindigen als wens voor een hartverwarmend 2016 waar ik gestart ben:

…but if you try sometime, you just might find, you get what you need..”

Luc Kiebooms

Den Dok
In-Sint-Niklaas