Kontich, Satenrozen 1B

Kantoren met parking gelegen in een rustige, groene omgeving. Zichtlocatie vanop de E19. Goede bereikbaarheid via afrit Kontich.

Mechelen, Zandvoortstraat 16

Gelegen op de verkeersader Brussel-Antwerpen. Locatie met een goed zicht op de E19. Makkelijke toegang tot de autosnelwegen.

Mechelen, Battelsesteenweg 455

Kantoren gelegen vlakbij afrit Mechelen-Noord met een uitstekende visibiliteit langsheen de E-19. Vlotte bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer. ...

van

Marina

Carl

Luc

Kurt

Nathalie

Pascale

Tatiana

Mani

Recent toegevoegd

Olen

Lammerdries 18

Nieuw bedrijfsgebouw met zichtlocatie, gelegen vlakbij het shoppingpark in Olen.
te huur
Terrein 2800 m²
Magazijn 740 m²
Toonzaal 250 m²
Parking 15 pl

bekijk pand

Mechelen

Wayenborgstraat 3

Industrieel pand gelegen in de industriezone Mechelen-Noord, Wayenborgstraat 3. Zone Omega Business Park. Bestaande uit deels kantoren en deels magazijn.
te koop
Terrein 1104 m²
Magazijn 480 m²
Kantoor 361 m²

bekijk pand

Mechelen

Wayenborgstraat 4

Industrieel pand gelegen in de industriezone Mechelen-Noord, Wayenborgstraat 4. Zone Omega Business Park. Bestaande uit deels kantoren en deels magazijn.
te koop
Terrein 1104 m²
Magazijn 480 m²
Kantoor 196 m²

bekijk pand

Zaventem

Excelsiorlaan 53

Kantoorgebouw vlot bereikbaarheid met de wagen vanaf de ring en met openbaar vervoer.
te huur
Kantoor 560 m²
Archief / stock 540 m²
Externe parking 24 pl

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Heist-op-den-berg

Cederstraat 20 A

Kantoorgebouw in een open omgeving en nabij hart van centrum Heist-op-den-Berg. Mogelijkheid van huren van magazijnen.
te huur
Magazijn 902 m²
Kantoor 350 - 700 m²
Externe parking 6 pl

bekijk pand

Testimonials

Jan Scheirs (VSE)

06-01-2015
Jan Scheirs (VSE)

Beste lezer, Onderscheiding met vlag en wimpel in betrokkenheid, kennis en integriteit! Vanaf dag 1 stond DGI ons bij in het geven van nuttig en duidelijk advies, omtrent hoe een gebouw op te trekken en in te richten. Eens onze constructie neergepoot en er uiteraard verhuurd kon worden, bracht DGI na grondig overleg met VSE en géén vraag teveel, ons in contact enkel met de geschikte huurders. Geen sinecure aangezien huurder en verhuurder elk hun eigen planning, eisen en prioriteitenlijst hebben. Consensus bereikt qua prijs en looptijd met een huurder, DGI werkte het contractuele van A tot Z integer verder af. Dit heeft ons veel tijd en energie bespaard! Geen stoïcijns gedoe bij DGI, slag om slinger hebben wij tijdens het ganse proces betrokkenheid gevoeld en deze als zeer positief ervaren. Marina We love You! Vriendelijke groet, Een tevreden gebruiker van uw service(s) Jan scheirs Zaakvoerder VSE

Laatste realisaties

Lubbeek

Ambachtenstraat 4

Logistiek gebouw gelegen in de ambachtelijke zone te Lubbeek. Een ontwikkeling van Interleuven. Deze zone is gelegen langs de Staatsbaan tss Leuven en het gouden ...
Terrein 5729 m²
Magazijn 1397 m²
Kantoor 295 m²
Residentieel 95 m²
Sanitair 78 m²

Mechelen

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

Sint-Niklaas

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

Archi-textuur (2)

2016-04-07 18:34:59

Archi-textuur (2)

 

Korte tijd geleden, als apotheose van een postuniversitaire cursus “stadsontwikkeling / inbreiding & uitbreiding” werd ons een fietstochtje aangeboden in één van Antwerpens mega werven: het Eilandje.

De ‘Times they are a-changin’ “ sinds Cor Bezemer’s eerste ontwikkeling aan de Amsterdamstraat (juist achter de ‘Chiquita’ –Friendship-building’), de moeizame verkoop van de appartementen begin jaren ’90 van de vorige eeuw en wat we nu mochten ervaren vorige maand..

Ook hier rijzen als paddestoelen honderden nieuwe wooneenheden uit de grond, analoog met de tomeloze ambitie van een gedreven stadsbestuur. Ik heb er een goed oog in dat dit stadsdeel een evenwichtige mix zal bevatten om tot een volwassen leefbaar en betaalbaar kwartier te blijven, een echte toegevoegde waarde om deze stad terug te leren houden van haar waterfront.

Maar wat thans nog ontbreekt, dixit de planners, is de funding van een echt verzameld Maritiem Museum op het (Droogdokken)deel van het Eilandje.

Suggestie: de IRET's -en vele andere bouwpromotoren (Nieuw Zuid ook om geen namen te noemen) die thans het Schoon Weer uitmaken in de Stad, en vele euro's omzet draaien (het weze hun allemaal gegund hoor) waarom zouden zij geen bijdrage leveren aan de gemeenschap door deze 'missing link' in te vullen? 

Toen de tunnels in Brussel nog op instorten stonden, stonden privépartijen onmiddellijk klaar met 'oplossingen'..

Schepen van Ruimtelijke Ordening, Rob Vandevelde stelt terecht dat de katalysator van vele initiatieven door de privé er pas komen wanneer de gemeenschap haar nek uitsteekt (MAS / Red Star / Havenhuis) en heeft uitgestoken op het Eilandje.

Dat de bouw- & immowereld als 'de privé' de lift terugstuurt naar de Stad?

Den Dok
In-Sint-Niklaas