Diegem, Ferdinand Campinestraat 46

Kantoorruimtes gelegen te Diegem, vlakbij Brussel Airport.

Dilbeek, Eikelenbergstraat 20

Voormalig klooster omgebouwd naar karaktervolle kantoren gelegen vlakbij de ring van Brussel. Gelegen op een terrein van 5 ha 51 a Kantoorgebouw gerenoveerd in ...

Herentals, Atealaan 34

Prachtig kantoorgebouw met uitstraling te Herentals in de industriezone 'Klein Gent' nabij de op- en afrit nr 21 van de E313.

Wilrijk, Geleegweg .

Een logistieke hal met ingebouwde kantoren vlak bij de A12 te Wilrijk.

Recent toegevoegd

Lommel

Kristalpark 0

KMO-terreinen gelegen in het 'Kristalpark III' te Lommel. Centraal gelegen tussen drie grote Europese industriepolen met name de Vlaamse Driehoek, de Nederlandse Ruit en ...
te koop
Terrein 47100 - 2677500 m²

bekijk pand

Geel

Grotesteenweg 3

Industrieel gebouw bestaande uit kantoren, werkplaatsen en magazijn met woonst gelegen aan de afrit van de autostrade E313 afrit Geel-West Commercieel een topligging met ...
optie
te huur / te koop

Te huur

Terrein 5657 m²
Magazijn 1512 m²
Kantoor 256 m²
Residentieel 213 m²

Te koop

Terrein 5657 m²
Magazijn 1512 m²
Kantoor 256 m²
Residentieel 213 m²

bekijk pand

Deurne

Keesinglaan 32

Bedrijfsgebouw op een zijstraat van de Bisschoppenhoflaan te Deurne. Vooraan veel parking
te huur
Magazijn 560 m²

bekijk pand

Mechelen

Maurits Sabbestraat 71

Gelegen op een invalsweg naar Mechelen-Centrum en midden in een groot woninggebied. 230 m² winkelruimte met achteraan kantoor of archiefruimte.
te huur
Commerciële handelsruimte 230 m²

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Hemiksem

Nijverheidsstraat 34

Magazijnruimten die kunnen gebruikt worden voor opslag of stockage, gelegen nabij de A12 en met zicht op de Schelde.
te huur
Buitenopslag 4200 m²
Magazijn 3921 m²
Kantoor 425 m²

bekijk pand

Testimonials

Jan Scheirs (VSE)

06-01-2015
Jan Scheirs (VSE)

Beste lezer, Onderscheiding met vlag en wimpel in betrokkenheid, kennis en integriteit! Vanaf dag 1 stond DGI ons bij in het geven van nuttig en duidelijk advies, omtrent hoe een gebouw op te trekken en in te richten. Eens onze constructie neergepoot en er uiteraard verhuurd kon worden, bracht DGI na grondig overleg met VSE en géén vraag teveel, ons in contact enkel met de geschikte huurders. Geen sinecure aangezien huurder en verhuurder elk hun eigen planning, eisen en prioriteitenlijst hebben. Consensus bereikt qua prijs en looptijd met een huurder, DGI werkte het contractuele van A tot Z integer verder af. Dit heeft ons veel tijd en energie bespaard! Geen stoïcijns gedoe bij DGI, slag om slinger hebben wij tijdens het ganse proces betrokkenheid gevoeld en deze als zeer positief ervaren. Marina We love You! Vriendelijke groet, Een tevreden gebruiker van uw service(s) Jan scheirs Zaakvoerder VSE

Laatste realisaties

Heist-op-den-berg

Schalienhoevestraat 14A

Bedrijfsgebouw gelegen in de industriezone van Heist-op-den-Berg bestaande uit magazijn en kantoren vooraan. Nieuwbouw met mooie uitstraling.
De industriezone is ...
Magazijn 2996 m²
Kantoor 874 m²

Mechelen

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

Sint-Niklaas

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

De uitdaging om na te denken

2015-07-16 14:51:18

Achter mijn handtekening staat de afkorting van MRICS.

MRICS staat niet voor de initialen van al mijn voornamen. MRICS staat voor de titel van Member of The Royal Chartered Surveyors.

RICS is een onafhankelijk en zelfregulerende beroepsorganisatie, opgericht in 1868 om het publiek belang te dienen door universele professionele standaarden van excellenties en integriteit vast te stellen en te handhaven op het gebied van vastgoed en bouw.

Dank zij de RICS volgen we ​bij DGI ​een bedrijfscode van excellentie, integriteit en ethiek die voor ons een leidraad is en waarvan we overtuigd zijn dat het werken op lange termijn en met respect voor alle betrokkenen​.

​POSITIEF, TOP!!

De ervaring van RICS-assessor doorgetrokken naar onze makelaardij:​

​Een professional die RICS-member wil worden, dient beoordeeld te worden op basis van een diepgaand interview over zijn werk, over zijn case-studies en over zijn attitude. Dit gebeurt voor een jury van assessoren.​

​De kandidaat de positieve boodschap overbrengen lukt vrij aardig

Anders is ​het ​om negatief nieuws te brengen. ​Brengen op een manier om de kandidaat niet persoonlijk te treffen, wel om het over zijn attitude te hebben en de verkeerde aanpak van zijn/haar cases. Een negatieve boodschap brengen went nooit.

Hoe dikwijls moeten wij onze opdrachtgevers meedelen dat de verkoop moeizaam verloopt, dat het bodemonderzoek negatieve resultaten kent, dat de kopers geen krediet krijgen, dat de kopers zich toch bedacht hebben, dat ​wij​ de kopers niet meer k​unnen​ bereiken….

Met de grootste zorg worden de dossiers behandeld en opgevolgd en toch hebben wij als vastgoedmakelaars niet alles in de hand om te lukken.  ​Het is de positieve houding, de ervaring en de tijd die factoren zijn om een deal al dan niet te doen slagen.​

Ik wens je tijdens deze zomerse dagen een periode toe van ontspanning voor geest en lichaam. 
Een periode om veel goesting te krijgen er terug tegen aan te gaan met volle kracht en een positieve ingesteldheid.

Marina

 

Den Dok
In-Sint-Niklaas