Mechelen, Egide Walschaertsstraat 2

Bedrijfsgebouw gelegen in industriezone van Mechelen-Zuid, vlakbij de op-en afrit van Mechelen-Zuid.

Sint-amands, Hemelrijken 5

Bedrijfsgebouw te huur met 1.544 m² magazijn en 750 m² kantoren gelegen in de KMO-zone van Hemelrijken te Sint-Amands

Rotselaar, Wingepark 5B

Multifunctionele bedrijfssite gelegen op de centrale weg van het Wingepark in Rotselaar. Vlotte bereikbaarheid via afrit Rotselaar op de E314 Leuven-Aarschot.

Mechelen, Blarenberglaan 23D

Nieuwbouw magazijnunit gelegen langs de E19 Antwerpen - Brussel en vlakbij afrit Mechelen-Noord. Goede verbinding met Mechelen-centrum via N1 - Antwerpsesteenweg.

van

Marina

Carl

Luc

Kurt

Nathalie

Pascale

Tatiana

Mani

Recent toegevoegd

Londerzeel

Neringstraat 10

Kantoren gelegen in het industrieterrein van Londerzeel. Ideaal om een uitvalsbasis te hebben nabij de autostrade.
te huur
Kantoor 260 m²

bekijk pand

Lier

Lintsesteenweg 271

Mooi kantoor op de gelijkvloers van een appartementsgebouw gelegen op de ring rond Lier. Ruime parking voor 10 wagens achteraan.
optie
te koop
Kantoor 291 m²
Terrein 137 m²
Archief / stock 63 m²

bekijk pand

Deurne

Frans Baetenstraat 41

Opbrengsteigendom bestaande uit werkplaatsen/opslagruimte, parking en vooraan woonentiteiten gelegen vlakbij afrit ring Antwerpen. Terreinoppervlakte van 40 are 67 ca en ...
optie
te koop
Terrein 4067 m²
Magazijn 2876 m²
Residentieel 208 m²

bekijk pand

Mechelen

Blarenberglaan 3C

Moderne kantoren gelegen met zichtbaarheid vanaf de E19 richting Antwerpen. Strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel.
te huur
Kantoor 611 m²
Parking 32 pl

bekijk pand

Ons aanbod

Kantoor

Magazijn

Commerciële handelsruimte

Terrein

Ontwikkelingsproject

Opbrengsteigendom

Winkelstraatproject

Meer

Berlaar

Hellegatstraat 10

Industrieel gebouw bestaande uit kantoren, opslaghal en woning op een terrein van 7.212 m². Gelegen in de KMO-zone van Berlaar, op 6 km van centrum Lier en 16 km van ...
te huur
Terrein 5945 m²
Magazijn 395 m²
Kantoor 245 m²
Sociale ruimte 30 m²

bekijk pand

Testimonials

Dhr. en Mvr. Peetroons (DMP nv )

22-12-2014
Dhr. en Mvr. Peetroons (DMP nv )

Vanaf de eerste kennismaking ging alles zeer vlot. DGI was erg betrokken met ons. Ze hebben onze ruimte in Kampenhout snel verhuurd. Wij zijn tevreden over hun professionele aanpak en hun opvolging van ons dossier. De website van DGI is een fantastische website, ons gebouw werd correct omschreven…. Hartelijk dank voor de overheerlijke “Mechelse Torentjes”, ze hebben goed gesmaakt !

Laatste realisaties

Mechelen

Oude Liersebaan 148

Bouwgrond voor twee woningen van 4m95 en een terreindiepte van 25 m. Geen kosten overname muur.
Terrein (optie) 250 m²

Mechelen

Den Dok

Het stadsvernieuwingproject 'Den Dok' kadert in de ambitie om Mechelen verder uit te bouwen tot een dynamische, warme en toonaangevende stad.

Sint-Niklaas

In-Sint-Niklaas

Bouwen aan een gezellige en kwalitatieve winkelomgeving in Sint-Niklaas

Westmeerbeek

La Corbeille

De combinatie van KMO-zone, industrie en retail zal de huidige leegstaande fabriek een nieuwe, hedendaagse en nuttige bestemming geven.
blog

Archi-textuur (2)

2016-04-07 18:34:59

Archi-textuur (2)

 

Korte tijd geleden, als apotheose van een postuniversitaire cursus “stadsontwikkeling / inbreiding & uitbreiding” werd ons een fietstochtje aangeboden in één van Antwerpens mega werven: het Eilandje.

De ‘Times they are a-changin’ “ sinds Cor Bezemer’s eerste ontwikkeling aan de Amsterdamstraat (juist achter de ‘Chiquita’ –Friendship-building’), de moeizame verkoop van de appartementen begin jaren ’90 van de vorige eeuw en wat we nu mochten ervaren vorige maand..

Ook hier rijzen als paddestoelen honderden nieuwe wooneenheden uit de grond, analoog met de tomeloze ambitie van een gedreven stadsbestuur. Ik heb er een goed oog in dat dit stadsdeel een evenwichtige mix zal bevatten om tot een volwassen leefbaar en betaalbaar kwartier te blijven, een echte toegevoegde waarde om deze stad terug te leren houden van haar waterfront.

Maar wat thans nog ontbreekt, dixit de planners, is de funding van een echt verzameld Maritiem Museum op het (Droogdokken)deel van het Eilandje.

Suggestie: de IRET's -en vele andere bouwpromotoren (Nieuw Zuid ook om geen namen te noemen) die thans het Schoon Weer uitmaken in de Stad, en vele euro's omzet draaien (het weze hun allemaal gegund hoor) waarom zouden zij geen bijdrage leveren aan de gemeenschap door deze 'missing link' in te vullen? 

Toen de tunnels in Brussel nog op instorten stonden, stonden privépartijen onmiddellijk klaar met 'oplossingen'..

Schepen van Ruimtelijke Ordening, Rob Vandevelde stelt terecht dat de katalysator van vele initiatieven door de privé er pas komen wanneer de gemeenschap haar nek uitsteekt (MAS / Red Star / Havenhuis) en heeft uitgestoken op het Eilandje.

Dat de bouw- & immowereld als 'de privé' de lift terugstuurt naar de Stad?

Den Dok
In-Sint-Niklaas